?

Moda, tasarım, görsel iletişim ve yönetim alanında eğitim veren bir akademi olan IED, Milano, Roma, Torino, Venedik, Floransa, Cagliari, Madrid, Como, Barselona, Sao Paulo ve Rio ve Janeiro gibi şehirlerde kampüslere sahiptir.

1966 yılında kurulmuş olup, tasarım ve moda alanında uzmanlaşmıştır. Şu an ise Avrupa’nın ve dünyanın en iyi moda ve tasarım akademilerinden biri diyebiliriz.

Uluslararası öğrenci yoğunluğuyla da dikkat çekmektedir. Dünya üzerinde en çok tercih edilen akademilerden biri olduğu için bunun şaşırtıcı olduğunu söyleyemeyiz.

Lisans eğitimi dışında yüksek lisans, kısa dönemlik kurslar ve sertifika programları da bulunmaktadır. Eğitim dili İngilizce, İtalyanca ve İspanyolcadır.

Yenilikçi ve hayal gücü gelişmiş öğrencileri bir arada bulundurmayı hedefleyen IED, kurulduğu ilk yıldan itibaren profesyonellik ve yenilikçiliği baz alan bir eğitim anlayışı sunuyor.

Gucci, Cesare Roversi (dünyaca ünlü mobilya tasarım markalarından biri), Elle, Hyundai ve daha birçok markayla da iş birliği içerisinde olan IED, kariyer için gerçekten çok iyi bir network sunuyor.

IED’in bu kadar çok tercih edilmesinin sebeplerinden biri de gelir durumuna göre uyguladığı indirimler. Burs yarışmalarının yanı sıra, her öğrencinin gelir durumuyla ilgili belgeleri sunarak alabileceği ekstra indirimler de IED’i bu kadar popüler yapıyor.

Yeteneği, ilgisi ve isteği olan her öğrenciye kapılarını açan ve fırsatlar sunan IED, gerçek bir tasarım okulu diyebiliriz.

Kendi alanında dünyaya katkı sağlamak ve yeteneklerini profesyonel hayata en yenilikçi ve efektif şekilde aktarmak isteyen öğrenciler için gerçekten iyi bir tercih olmakla beraber, dünyadaki bilinirliği ile moda ve tasarım alanında kariyer hedefleyen öğrencilerin mezun olmak isteyecekleri bir akademi.

Başvuru süreci ve IED ile ilgili her türlü bilgi için bizlerle iletişime geçebilirsiniz. 14 yıldır IED resmi temsilcisi Pianeta Italia’dan ücretsiz danışmanlık alabilir, başvurudan oturuma kadar tüm hizmetlerden faydalanabilirsiniz.

  Bilgi İçin Hemen Arayın