? San Raffaele Üniversitesi, Türkiye'deki öğrencilerle buluşuyor!

San Raffaele Ünivesitesi Tıp Fakültesi yetkilileri 18-19 Şubat tarihlerinde lise öğrencileriyle tanışmak ve eğitim programlarını anlatmak için Türkiye’ye gelecek.

İstanbul ve Ankara'da iki günlük tanışma toplantıları ve sunum gerçekleştirilerek okul ve tıp bölümüyle ilgili önemli bilgiler paylaşılacaktır. Bu etkinlik sayesinde öğrenciler hem okulu yakından tanıyacak hem de prosedür hakkında bilgi sahibi olmuş olacaklar.

Program detayları
18 Şubat 2019 Pazartesi TED Ankara Koleji
19 Şubat 2019 Robert Koleji ve Üsküdar Amerikan Lisesi

San Raffaele Üniversitesi hakkında:
Bölüm adı: International Medical Doctor Program-İngilizce Tıp Eğitimi
Bulunduğu şehir: Milano
Sınava başvuru dönemleri: 17 Aralık 2018-14 Mart 2019 (boş kontenjan kaldığı taktirde Nisan ayında yeni bir başvuru dönemi açılabilir).
Sınav tarihi: 28 Mart 2019

Türkiye'deki sınav merkezleri:
• Ankara
• İstanbul

**Vita-Salute San Raffaele Üniversitesi'ndeki İngilizce Tıp Bölüm programı, Dünya Sağlık Örgütü, İngiliz Genel Tıp Konseyi ve ABD Yabancı Tıp Mezunları Eğitim Komisyonu (ECFMG®) tarafından tanınmaktadır.

San Raffele Üniversitesi’nin Türkiye’deki tek resmi temsilcisi olarak bütün danışmanlık hizmetleri Pianeta Italia tarafından ücretsiz gerçekleştirilir (genel bilgilendirme, okul başvurusu, konsolosluk dosyalarının hazırlanması, yurt başvurusu, okul kaydı, eğitim vizesi, oturum başvurusu).

Program hakkında daha fazla bilgi almak ve okulu yakından tanımak için bize ulaşabileceğiniz telefon numaraları;

0212 347 47 13 - 0542 359 46 54

 www.pianeta-italia.com

 

  Bilgi İçin Hemen Arayın