?

Tasarım alanında eğitim verdiği master programlarıyla ve eğitime olan farklı bakış açısıyla adından söz ettiren, aynı zamanda dünyanın en başarılı tasarım okullarından biri olan Domus Academy’yi daha yakından tanımak isteyenler için çok faydalı olabileceğini düşündüğümüz iki adet etkinlik haberi aldık.

Sıklıkla bahsettiğimiz Domus Academy, kariyer açısından belki de size en faydalı olacak okullardan biri.

İşte yapılacak olan Open Day etkinliği ile ilgili detaylar:

Etkinlik iki oturumdan oluşacak. Master programlarının genel bir tanıtımı yapılacak ve kariyer fırsatlarıyla ilgili bilgilendirilmiş olacaksınız.

Her programın temsilcisiyle yapılacak bir soru&cevap etkinliğini de izleme fırsatı bulacaksınız.

Etkinlik bilgileri:

7 Kasım 2020

Türkiye saati ile 11.00 (birinci oturum)

Türkiye saati ile 17.00 (ikinci oturum)

Diğer etkinlik ise “Connecting the dots with Francisco Gomez Paz”:

Mezunlarla tanışmak ve onların hikayelerinden ilham almak için yapılan çevrimiçi bir etkinlik olan Connecting the Dots, yine bir Domus Academy mezunu olan Francisco Gomez Paz’ı konuk ediyor.

Projeleri birçok uluslararası etkinlikte sergilenen ve önemli tasarım yayınlarında ismi geçen, endüstriyel tasarım alanında uzmanlaşmış Francisco Gomez Paz, kariyerindeki önemli anları ve Domus Academy deneyiminin kariyerindeki etkisini bizlere anlatacak.

Etkinlik 10 Kasım 2020 tarihinde Türkiye saati ile 19.00’da gerçekleşecek.

Domus Academy’de eğitim ve tasarım alanında bir kariyere daha yakından bakmak için harika bir etkinlik olduğunu düşünüyoruz.

Katılmak ve bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.



  Bilgi İçin Hemen Arayın