?

Özel tasarım akademileri içinde belki de en bilineni olan Naba, Türkiye’den de çok sayıda öğrenci bulundurmaktadır ve yine ülkemizdeki öğrenciler tarafından da çok tercih edilen bir okuldur.

Dünyanın en iyi 30 tasarım okulu arasında olan Naba aynı zamanda sektörle paralel eğitim verir ve öğrencilerini kariyerleri için en iyi hazırlayan akademilerden biridir.

Kuruluşundan itibaren yalnızca Milano’da kampüsü bulunan Naba, 2019 yılında Roma’da da bir kampüs açtı. Lisans ve lisansüstü programların yanı sıra, kısa dönemlik kurslar da vermekte ve tüm programların eğitim dili İngilizce.

Mezunlarının büyük çoğunluğu mezuniyetlerinden sonra kısa sürede iş sahibi olmuştur. Aynı zamanda seçkin şirketlerde de staj imkanı sağlar.

Hem dünya sıralamalarında önde olması, hem kariyer açısından büyük fayda sağlaması, hem de uluslararası geçerliliği olan bir diploma sağlaması Naba’nın en çok tercih edilme sebepleridir diyebiliriz.

Aynı zamanda sene içinde yapılan burs yarışmaları ve erken kayıt indirimleriyle öğrencilere ekonomik olarak da kolaylıklar sağlamaktadır.

Hem normal başvuru, hem de burs başvurularında anahtar olan ise öğrencilerin portfolyosu. 5 ila 12 çalışmanın bulunduğu, öğrencinin tarzını ve işlerini özetleyen bir portfolyo ile başvurular değerlendirmeye alınır.

Aynı zamanda Master programlarındaki başarısıyla bilinen Domus Academy ile de kampüsünü paylaşmaktadır.

Kısacası tasarım alanında bir kariyer hedefliyorsanız Naba doğru adres diyebiliriz.

Bilgi almak ve başvuru yapmak için bizimle iletişime geçebilir, Naba resmi temsilcisi Pianeta Italia’dan ücretsiz danışmanlık alabilir, başvurudan oturuma kadar tüm hizmetlerden faydalanabilirsiniz.

  Bilgi İçin Hemen Arayın