?

Fashion Design ve Fashion Business alanlarında eğitim alabileceğiniz en seçkin okul olan Polimoda’nın tercih edilme sebeplerini sizlerle paylaşmak isteriz:

Lisans ve yüksek lisans programlarının yanı sıra dört haftalık kısa programları da vardır ve bu programlara 4 ayrı dönemde başlamak mümkündür. Tüm programların eğitim dili İngilizcedir.

Öğrencilerin %75’i uluslararası öğrencidir.

Üç ve dört senelik Lisans programları vardır. Master programları ise 9 ay sürer. 2000’den fazla şirketle iş birliği yapar ve kendi öğrencilerine bu firmalarda 3-6 ay staj imkanı sağlar.

Sağladığı staj imkanları sayesinde, mezunlarının işe girme oranı %92’dir.

Moda alanında lider web siteleri olan the Business of Fashion ve Fashionista’ya göre dünyanın en iyi okulları listesinde ilk 5’tedir.

Gucci, Enrico Coveri, Roberto Cavalli, Salvatore Ferragamo, Roberto Biagini, Patrizia Pepe, Emilio Pucci, Ermanno Scervino gibi büyük markaların da kuruluş yeri olan, 50’lerde modanın ilk başkenti olan Floransa’da bulunur. Floransa gunumuzde hala modanin uretim merkezi konumundadir. İtalyan markalarının yanı sıra, çok ünlü uluslararası markalar da Floransa’da üretim yaparlar.

Polimoda, moda sektörünün çeşitli ticaret birlikleri tarafından kurulmuştur ve kar amacı gütmeyen bir girişimin parçasıdır. Moda sektörünün çeşitli ticaret birlikleri tarafından kurulmuştur ve Prato, Firenze, Scandicci şehir komiteleri Polimoda kurucuları arasındadır.

Büyük markaların ihtiyacı olan elemanları yetiştirmek amacıyla kurulmuştur. Teorik eğitim verir ama ağırlıklı olarak pratik eğitime odaklanır.

Ünlü markalarla olan güçlü ilişkileri nedeniyle, kendi mezunlarına bu markalardaki iş ilanlarını sunabilecekleri ayrı bir portalı vardır.

Linkedin, facebook gibi mecralarda kendi grupları vardır ve iş imkanlarını özel olarak öğrencileriyle paylaşır.

Her sene Business Links adı verilen bir etkinlik düzenler. Bu etkinlikte, ogrencileri 100’den fazla ünlü şirketle, kendilerine ayrılmış alanlarda, iş imkanları ve danışmanlık konularında fikir ve yardım alma şansı elde eder. Etkinliğin son günü ise yalnızca mezunlarina özeldir. Etkinlik sonunda yapılan parti de oldukça meşhurdur.

Son yıllarda Polimoda, profesyonel eğitim programının ilk İtalyan şubesinin lansmanı için LVMH gibi endüstri liderleriyle prestijli ortaklıklar kurdu; yukek kalitede bir Luxury Business master programi oluşturmak için Richemont ile;  ileri görüşlü bir Fashion Retail Management masteri icin Gucci ile; Master in Shoe Design programi için Salvatore Ferragamo ile, Knitwear Design master programi icin Missoni ile ve son olarak Parsons Paris ve FIT isbirligiyle Floransa ve Paris veya Floransa ve New York arasinda 1 aylık Yaz kursları olusturdu.

Polimoda websitesini incelediginizde her programın iş birliği içinde olduğu markalari görebilirsiniz.

Yalnızca moda dünyasından değil, Google gibi şirketlerden gelen yöneticiler de eğitim verir. Bu sayede modanin tasarım dışında, iletişim, pazarlama, yönetim gibi her alanlarında da işin uzmanlarından eğitim alma şansı bulursunuz.

Kısacası, moda endüstrisinin oluşumundan bu zamana kadar çizgisini hic bozmamış ve her zaman bu sektorun ihtiyacına cevap verecek cok yonlu moda sektorunde profesyonaller yetistirme amacında olan Polimoda, bu alanda sağlam bir kariyer hedefleyen öğrenciler için en seçkin ve en uygun bir okul diyebiliriz. Öğrencilerine kendilerini geliştirmeleri ve en iyi networku sağlaması açısından en uygun okul. Egitim binalari ve atmosferi ise gerçekten görulmeye değer.

Polimoda’yı daha yakından tanımak isterseniz aşağıda paylaştığımız linklerdeki etkinlikleri izlemenizi tavsiye ederiz.

06.2019 Fashion Show 2019: Supernature

(P)review – Looking Differently

Daha fazla bilgi almak ve başvuru yapmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

Polimoda Türkiye resmi temsilcisi danışmanınız olarak başvuru sürecinizde birlikte olacağız. Okulla yazışma, başvuru ve kabul işlemleri, eğitim vizesi, oturum izni çıkarma, İtalyan konsolosluğuna yapılacak başvuru dosyası bilgilendirmelerimiz ‘’Ücretsiz’’ hizmetlerimizdir.

 

 

  Bilgi İçin Hemen Arayın