?

Poli design, Politecnico di Milano’ya bağlı olan ve yalnızca master programları sunan bir tasarım okuludur. Eğitim programlarının yanı sıra, inovasyon odaklı şirketler için de programlar geliştirir. İleri düzey bir eğitim anlayışı vardır.

İş dünyasına en yakın okullardan biridir ve tasarım alanında iş dünyasının en önemli kurumlarıyla iş birliği içindedir. Uluslararası okul statüsünde olan Poli.design’da İngilizce ve İtalyanca eğitim almak mümkündür.

Poli.design’da şimdilerde dijital ortamda bir etkinlik haberini bizlerle paylaştı:

RETHINK’e katılın !

Politecnico di Milano ve Hizmet Inovasyon Akademi, ileride adını sıklıkla duyacağımız terimler olan “Hizmet Tasarımı ve Inovasyon” üzerine dijital bir festival düzenliyor ve bu alanı yakından tanıyabileceğiniz yayınlar düzenliyor.

5 gün sürecek olan bu etkinlikte, bütün dünyadan alanlarında uzman isimler, günümüz kuruluşlarının, şirketlerinin ve girişimcilerinin nasıl daha sürdürülebilir, açık ve işbirlikçi inovasyon modellerine yönelik değişimlerle karşı karşıya kalabileceğini tartışacaklar. Hem okul olarak Polidesign’i tanımak hem vizyonunu anlamak için iyi bir fırsat olacağını düşünüyoruz.

Etkinlik 16-20 Haziran arası sürecek ve her gün çeşitli ülkelerden farklı konuklar ağırlanacak.

Program ile ilgili detaylı bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.

  Bilgi İçin Hemen Arayın