?

Salvatore Ferragamo ve Santo Versace tarafından kurulan Polimoda, İtalya’nın en başarılı moda okullarından biridir. İtalya ve Avrupa’nın, tekstil alanında en önemli ticaret merkezlerinden biri olan Floransa’da bulunan Polimoda, moda tasarım ve yönetim alanlarında eğitim programları sunmakta.

Lisans, yüksek lisans ve kısa dönemlik kurs eğitimleri veriliyor ve her bir program, moda sektörünün ihtiyaçlarına yönelik şekilde eğitim verir. Bu nedenle moda alanında kariyer hedefleyenlere başarılı bir başlangıç imkanı sunar.

Eğitmenler kendi alanlarına oldukça tecrübeli, sektörden gelen isimlerdir ve yalnızca moda alanında uzmanlaşmış olması Polimoda’yı diğer tasarım akademilerinden ayırır.

Polimoda’da okumanın en büyük avantajlarından biri ise, ünlü firmaların Polimoda’ya özel bir portalının bulunması. Bu portalda Polimoda öğrencilerine özel iş ilanları paylaşılıyor. Dünyaca ünlü markalarda bir kariyer sahibi için gerçekten çok büyük bir avantaj.

Aynı zamanda senede bir kez yapılan Business Links etkinliğiyle, moda alanındaki prestijli şirketleri öğrencilerle bir araya getiriyor.

Lisans programları diğer akademilerin aksine 4 senelik ve Polimoda diploması veriliyor. Kendi sistemiyle eğitim vermek isteyen Polimoda, Eğitim Bakanlığı’na bağlı olmayı reddetmiş ve daha özgün bir eğitim vermek istemiş. Öğrencilerin çoğunluğu uluslararası öğrenci ve mezunlarının işe giriş oranı fazlasıyla yüksek.

Genellikle lüks tüketime yönelik programları bulunan okul program çeşitliliğiyle de dikkat çekiyor.

Özellikle moda alanında uzmanlaşmak ve modanın her yönü ile iç içe olmak isteyenlerin tercih edeceğini düşündüğümüz Polimoda’ya başvuru yapmak isterseniz veya detaylı bilgi almak isterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.

  Bilgi İçin Hemen Arayın