? Alma Mutfak Kursu kayıtlarımız başladı !

 Uluslararası ‘İtalyan Mutfağı Okulu’ olan ALMA Mutfak Kursu, İtalyan yemekleri, içecekleri ve ikram sektöründe dünyanın önde gelen eğitim ve öğretim merkezi olarak tanınmaktadır.

 Okul, 20’den fazla öğretmen ekibiyle, 7 eğitim odası, 2 pasta mutfağı, 1 adet eğitim restoranı, 4 demo odası ve öğrencilere erişim imkânı sağlayan bir kütüphane dahil olmak üzere 5000 metrekarede 120’nin üzerinde aşçı ve akademisyenle işbirliği içindedir.

İtalyan Aşçılık Programı (temel seviye)
 Temel pişirme teknikleri, yöresel italyan mutfağı, italyan şarapları ve italyan gastronomisine odaklı dersler işlenir. Bu programa katılım için daha önceden deneyiminiz olması gerekmiyor.

İtalyan Aşçılık Programı (ileri seviye)
 İleri seviye aşçılık eğitimi iki aşamadan oluşur, 8 hafta teorik ve pratik derslerden sonra 4 aya kadar restoran veya bir otelde staj yaptırılır. Bu program ileri seviye olduğundan dolayı, katılım için deneyim şartı aranmaktadır.

İtalyan Modern Pastacılık Programı
 Bu programın ilk üç haftasında, öğrenciler temel pastacılık tekniklerini öğrenir, takip eden altı hafta boyunca modern pastacılık sanatını öğrenmek için ileri teknik dersleri görürler.

 Devam eden süreçte ise katılımcılar, ‘İtalyan Pastacılık’ sektörünü en iyi temsil eden ünlü pastane şefleri rehberliğinde İtalya’da bir pastane, restoran veya otelde üç aya kadar staj yaparak öğrendiklerini pekiştirme fırsatı bulurlar.

*Programların eğitim dili ingilizcedir.
*Başvurular kurs başlangıcından en geç 90 gün öncesine kadar yapılmalıdır.

Programların tarihleri, başvuru şartları ve detayları hakkında daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz;

 

 

  Bilgi İçin Hemen Arayın