?

IED 2020-2021 akademik yılı tanıtımı için çeşitli online etkinlikler düzenliyor. Tasarım programlarını tanıtan ve sizlerin de katılabileceği aktiviteler bulunduran bu etkinliklerde her program için ayrı ayrı düzenlenmiş online etkinlikler olacak.

7 Temmuz 2020’de yapılacak olan Open Day’de, tüm lisans ve master programları hakkında genel fikir edinebileceğiniz sunumlar ve yayınlar sunulacak. Okulun tüm kadrosu ile etkileşime geçebileceğiniz ve iş birliği içinde olduğu şirketler ile ilgili de fikir edinebileceğiniz bir ortam sağlayacak.

Lisans ve master programları ile ilgili detaylı bilgiler verilecek olan Digital Days etkinliğinde ise okulun eğitim kadrosu tarafından yapılacak sunumlar olacak. Etkinlik 29 Mayıs’tan 2 Temmuz’a kadar sürecek ve ilgilendiğiniz bölüme göre seçim yapma imkanı bulacaksınız.

Son olarak Creative Days etkinliği geliyor. Bu etkinlik daha çok lise son öğrencileri için düzenlenecek. Online workshoplar yapılacak. Eğitim aşamasında kullanılan tasarım metodolojisinin genel bir tanıtımının yapılması ve deneyimlenmesi planlanıyor. Etkinliğe siz de canlı olarak katılabilecek ve ilgilendiğiniz programlarla ilgili sorularınızı iletebileceksiniz. İlgilendiğiniz program ve şehre göre ayrılmış online etkinlikler düzenlenmiş. Haziran sonu başlaması planlanıyor.

Bu online etkinliklerin IED’i deneyimlemek ve aklınıza gelebilecek her şey ile ilgili bilgi almak için harika bir fırsat olduğunu düşünüyoruz.

Katılım veya aklınıza takılan sorular için bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

  Bilgi İçin Hemen Arayın