? Istituto Marangoni'den güzel haber!

 Dünyaca ünlü moda okulu ve bizim de yıllardır beraber çalıştığımız Istituto Marangoni’nin Floransa’daki programları da artık İtalyan Eğitim Bakanlığı’na bağlandı. Yani artık Marangoni mezunlarının diplomaları dünyanın her yerinde geçerli olacak.

 İtalya Eğitim Bakanlığı bu önemli geçerliliği sadece nitelikli akademik kurumlara verir ve bu geçerlilik diplomaların üniversite derecelerine eşdeğer bir statü tanımaktadır.

 

 Programlar Ekim 2018 itibariyle başlayarak Firenze Moda ve Sanat Okulu’nda verilen üç yıllık Moda Tasarımı ve Aksesuarları lisans eğitiminde resmi olarak onaylanacak. Görsel Tasarım, İç tasarım ve Ürün Tasarımı programları için ise 2019’dan itibaren geçerli olacak.

 *Firenze Moda ve Sanat Okulu, doğal güzelliklerle çevrili tarihi bir bölgede, Giacomini ve Strozzi ailelerinin sahip olduğu prestijli bir binanın içinde yer alan Via de Tornabuoni’de bulunmaktadır. 

Pianeta Italia, Istituto Marangoni resmi Türkiye temsilcisidir. Tüm merak ettikleriniz için bizi arayabilir veya direkt olarak ofisimize gelerek bize danışabilirsiniz.

 

Pianeta Italia iletişim bilgileri 

Telefon: 0212 347 47 13

Web sitesi: www.pianeta-italia.com

 

  Bilgi İçin Hemen Arayın