? Marangoni’den Yeni Haberler

Marangoni’den Yeni Haberler

Yeni akademik yılın başladığı ve bir sonraki yıl için de başvuruların açıldığı şu dönemde, Marangoni hem öğrenci adaylarına gerçek bir Marangoni deneyimi sağlamak, hem de yenilikleri paylaşmak için düzenlediği etkinlikleri bizlere iletti.

VIRTUAL OPEN DAY:

İlk etkinlik olan Open Day, moda ve tasarım alanlarındaki programları keşfetme imkanı sunuyor. Aynı zamanda başvuru ve kayıt aşamalarıyla da ilgili bilgiler edinebileceğiniz bu etkinlik, Marangoni atmosferini deneyimlemek için de güzel bir fırsat.

Detayları aşağıda bulabilirsiniz:

  • 18 Kasım – Londra, Türkiye saati ile 16.00
  • 19 Kasım – Paris, Türkiye saati ile 17.00

 

HOUSE OF ISTITUTO MARANGONI:

House of Istituto Marangoni, Vogue İtalya ve Marangoni iş birliğinde, okulun mezunlarının en iyi projelerinin sergilendiği bir etkinliktir. Oldukça orijinal ve canlı bir tasarımı olan içeriklerle oluşturulmuş bu sanal deneyim, Marangoni farkını gözler önüne seriyor. Fazlasıyla gerçekçi bir tasarımı olduğunu ve detaylarla boğulmayacağınızı da garanti ederiz.

Bu platformun lansmanının yanı sıra, sürdürülebilirliğe odaklanan “Toward a Responsible Future” adında bir burs yarışması düzenliyor ve bu projeler arasından 14 tanesine burs verecek. Marangoni başvurusunda fikir almak adına güzel bir örnek olduğunu düşünüyoruz.

 

ACADEMIC OFFER FOR FEBRUARY INTAKE:

Dünyanın en iyi iletişim ajanslarından olan McCann ortaklığında, aynı zamanda ajansın çalışma yöntemleri ve birikiminden de faydalanabileceğiniz bir eğitim sistemini sizlere sunan Digital Art Drirection master programını bizlere duyurdu. Marangoni Milano’da bulunan program geleceğin Sanat Yönetmenlerini yetiştirmek amacıyla kurulmuş, aynı zamanda iş imkanı konusunda da Marangoni farkıyla büyük kapılar açıyor.

Yukarıda bahsettiğimiz etkinlikler ve duyurularla ilgileniyorsanız, veya Marangoni başvurusu yapmayı düşünüyorsanız, detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Marangoni Türkiye resmi temsilcisi danışmanınız olarak başvuru sürecinizde birlikte olacağız. Okulla yazışma, başvuru ve kabul işlemleri, eğitim vizesi, oturum izni çıkarma, İtalyan konsolosluğuna yapılacak başvuru dosyası bilgilendirmelerimiz ‘’Ücretsiz’’ hizmetlerimizdir.

  Bilgi İçin Hemen Arayın