?

Lisans ve Master eğitimine başlamadan önce, henüz hangi alanda eğitim almak istediğinize karar vermediyseniz veya ilgilendiğiniz okulu ve bölümü daha yakından tanımak istiyorsanız hem mezun hem de hala okumakta olan öğrenciler için kısa dönemlik kursların faydası tartışılmaz.

Özellikle tasarım akademileri, temel eğitim almanız ve okulların atmosferini deneyimleyebilmeniz için çok sayıda kısa program sunuyor.

Marangoni belki de her yaştan öğrenci için, en fazla kısa programı bulunan tasarım akademisi. İster İtalya ister Paris ve Londra’da eğitim alabilir, hatta bunları birleştirebilirsiniz.

Covid-19 sebebiyle öğrenciler ve ailelerinin yurtdışı eğitimine daha şüpheli yaklaştığı şu günlerde, Marangoni bu durumu oldukça iyi yönetiyor.

Vize ve seyahat kısıtlamaları gibi konuları yakından takip edip, gerektiği zamanlarda ve yerlerde bazı programlarını online seçeneği ile sunuyor. Aynı zamanda, özellikle Haziran ve Temmuz aylarındaki kursları için yeni düzenlemeler yaptığını bizlere iletti.

Tüm bu yenilikler tabi ki öğrencilerin en sağlıklı koşullarda eğitim alabilmesi ve öğrencilerin haklarını koruyabilmesi için.

Kısa dönemlik bu programlar başlangıç, ileri seviye ve henüz lise eğitimi alan öğrenciler için üçe ayrılmış durumda ve hepsinin online seçenekleri de mevcut.

Sizler de Marangoni’yi daha iyi tanımak istiyor ve tasarım alanında eğitim almayı hedefliyorsanız, programların detayları ve başvuru işlemleri için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Okul ile iletişim, başvuru evraklarınızın toplanması ve okula iletilmesinden, vizeye kadar tüm süreçlerde yanınızda olacağız.

  Bilgi İçin Hemen Arayın