?

1548 yılında, Sicilya’da kurulan Messina Üniversitesi (UniMe), 4 kampüsü ve 12 farklı alanda verdiği eğitimle, İtalya’nın en köklü üniversitelerinden biri.

Gastronomi dendiğinde şüphesiz ilk akla gelen ülkelerden biri olan İtalya, bu alanda eğitim almak için de en uygun yer diyebiliriz. Bu alanda eğitim almak için, geleneksel ve yenilikçi eğitim anlayışını sentezleyen bir okul olan Messina Üniversitesi’nin yeni açmış olduğu, bir yıllık Food, Quality and International Management Master programından bahsetmek isteriz.

Program 6 alana ayrılıyor: Ekonomi, yönetim, pazarlama, sürdürülebilirlik, dijital bölüm ve kalite&güvenlik. Dünyaca ünlü markaların liderleri ve sektörün uzman isimleriyle ortak çalışmalar düzenlenmesi ve klasik eğitim sistemi yerine, vaka çalışmaları, workshoplar ve şirket ziyaretleriyle dolu bir eğitim hedefleniyor.

Mezunlar için hem İtalya’da hem de dünya genelinde staj imkanı var ve program bittikten sonra öğrenciler iş bulmak için İtalya’da bir sene daha kalma hakkına sahip oluyor.

İster online, ister kampüs eğitimi seçebileceğiniz programın ücreti ise 3.500 euro.

Detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Evrak kontrolü, okulla iletişim, başvuru işlemleri ve vize işlemlerine kadar olan tüm süreçlerde yanınızda olacağız.

  Bilgi İçin Hemen Arayın